7 καλοκαιρινά φορέματα για γάμο από ZARA, H&M και MANGO

Καλοκαιρινά φορέματα για γάμο: σκέφτεσαι τι φόρεμα να φορέσεις σε γάμο το καλοκαίρι 2024; Έχουμε διαλέξει τα ωραιότερα φορέματα για γάμο, εντυπωσιακά, σικάτα και μίνιμαλ.

Αν έχεις αμέτρητες προσκλήσεις για γάμους και βαπτίσεις αλλά έχεις και ένα πολύ περιορισμένο budget, τότε σίγουρα θέλεις και ένα φόρεμα που θα μπορείς να φορέσεις σε όλες αυτές τις περιστάσεις και ίσως σε ακόμη περισσότερες, όπως μια βραδινή έξοδος σε εστιατόριο ή ένα βραδινό ραντεβού.

Επειδή σε νιώθουμε και επειδή πραγματικά δεν γίνεται να αγοράζουμε ένα φόρεμα για κάθε επίσημη περίσταση, ψάξαμε στα καλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα για εντυπωσιακά, σικάτα φορέματα για γάμο που μπορείς να φορέσεις και σε βαπτίσεις, αλλά και σε βραδινές εξόδους σου.

Πώς να ντυθείς σωστά για γάμο

Μεγάλο ρόλο παίζει το προσεγμένο styling στις εμφανίσεις σου ως καλεσμένη σε γάμο. Αναλόγως την περίσταση, το μέρος, την εποχή και την ώρα, πρέπει να προσαρμόσεις χτένισμα, μακιγιάζ και αξεσουάρ. Μπορείς για παράδειγμα να προτιμήσεις φυσικό μακιγιάζ και ένα ωραίο ζευγάρι μεταλλιζέ φλατ σανδάλια για έναν γάμο στην θάλασσα και να συνδυάσεις με ένα ψάθινο clutch. Eνώ για έναν απογευματινό γάμο στην πόλη, μπορείς να φορέσεις ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα και να προτιμήσεις πιο έντονο μακιγιάζ. Λάβε υπόψιν τις καιρικές συνθήκες και προσάρμοσε και το χτένισμα σου, καθότι το καλοκαίρι, λόγω αέρα ή υψηλής υγρασίας, τα μαλλιά σου μπορούν να χαλάσουν πολύ γρήγορα.

Τι φόρεμα να φορέσεις σε γάμο καλοκαίρι

Το κλειδί για να επιλέξεις ένα κομψό, μοντέρνο και επίσημο φόρεμα που θα φορέσεις σε καλοκαιρινό γάμο, είναι να διαλέξεις σχέδια ρομαντικά με δαντέλες, βολάν, αιθέρια χρώματα, ρομαντικά μοτίβα, πλισέ ή κλασσικά cocktail φορέματα σε pencil γραμμές και να αποφύγεις τα βαριά, αμιγώς βραδινά φορέματα που θυμίζουν χειμώνα.

Εβαζέ φορέματα

Μια πολύ καλή επιλογή είναι το εβαζέ φόρεμα, που κολακεύει κάθε σωματότυπο, ταιριάζει με όλα τα παπούτσια, δίνει στυλ και είναι άνετο και επιπλέον είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις στα φορέματα τώρα. To εβαζέ φόρεμα, αναλόγως με τι θα το συνδυάσεις, μπορεί να αποκτήσει και ένα ξεχωριστό χαρακτήρα. Από χαριτωμένο, κομψό και σοφιστικέ, μέχρι sporty και θηλυκό. Μάλιστα, υπάρχουν αμέτρητες μοντέρνες επιλογές σε αυτή την γραμμή, από σχέδια με cut-outs μέχρι λινά φορέματα που είναι ιδανικά φορέματα για καλοκαιρινούς γάμους.

Φορέματα με ανοιχτούς ώμους/έναν ώμο

Άλλη μια ιδιαίτερη επιλογή για σικάτα φορέματα για γάμο, είναι τα έξωμα φορέματα. Η θηλυκότητα και ο ρομαντισμός που εκπνέουν είναι αδιαμφισβήτητη! Τα φορέματα με ανοιχτούς ώμους -aka bardot/off the shoulder-, είναι ξανά hot καλοκαιρινή τάση. Φορέστε τα με πέδιλα αν είστε καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο και για τις εξόδους σας, συνδυάστε με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες για ένα άκρως καλοκαιρινό look.

Φλοράλ φορέματα

Τέλος, άλλη μια δημοφιλής επιλογή είναι και τα μίνι, midi και maxi φλοράλ φορέματα. Όλες αγαπάμε τα φλοράλ prints, ακόμη και αν δεν τα φοράμε και σίγουρα κανένα άλλο μοτίβο δεν έχουμε συνδέσει περισσότερο με την άνοιξη και το καλοκαίρι. Ακόμα και αν δεν είσαι φαν των φλοράλ prints, σίγουρα δεν διαφωνείς με το ότι είναι χαριτωμένα, στιλάτα, μποέμ, αεράτα και τέλεια για την αλλαγή που χρειάζεσαι σε διάθεση και στυλ, την άνοιξη και το καλοκαίρι. Η αγορά είναι πλημμυρισμένη από φλοράλ φορέματα τέτοια εποχή και θα βρεις αμέτρητα σχέδια, για να διαλέξεις με ευκολία.

Φορέματα για γάμο για το καλοκαίρι 2024

Τα καλοκαιρινά φορέματα για καλεσμένη σε γάμο που έχουμε επιλέξει, εκτός από σικάτα και εντυπωσιακά, είναι και πολύ ευέλικτα ώστε τα φορέσεις και σε άλλες περιστάσεις. Δες παρακάτω τα ωραιότερα φορέματα για γάμο που βρήκαμε σε ZARA, H&M και MANGO.

H&M πλισέ στράπλες φόρεμα 49,99 € sto H&M

Mango Φόρεμα ασύμμετρο φλοράλ 75,99 € στο Mango

ZARA Φόρεμα με λαιμόκοψη halter 39,95€ στο ZARA

Mango γαλάζιο φλοράλ φόρεμα 69,99 € στο Mango

ZARA Φόρεμα μίντι με μπανέλες 35,95€ στο ZARA

H&M στράπλες φόρεμα με βολάν 49,99 € στο H&M

ZARA φόρεμα με cut-outs στο ZARA 39.95 € στο ZARA

Αν σου άρεσαν αυτές οι προτάσεις για καλοκαιρινά φορέματα για γάμο, δες ακόμη: 6 τάσεις στα σκουλαρίκια που θα αναβαθμίσουν κάθε σου εμφάνιση.

2024-04-24T13:08:15Z dg43tfdfdgfd