4 FASHION HACKS που πρέπει να δοκιμάσεις στο επόμενο σου ταξίδι

Το Πάσχα πλησιάζει και οι καλοκαιρινές διακοπές είναι ένα βήμα ακόμη πιο κοντά και ένα είναι το σίγουρο, οι περισσότερες από εσάς, σχεδιάζετε κάποιου είδους απόδραση, έστω για λίγες μέρες σε κοντινούς ή μακρινούς προορισμούς. Οι βαλίτσες γεμίζουν χωρίς καν να το καταλάβετε στην προσπάθεια να πάρετε outfits που μπορεί να χρειαστείτε και σχεδόν πάντα μένει ελάχιστος χώρος για κάτι έξτρα.

Η μάχη να πάρεις όλα τα απαραίτητα είναι αληθινή και αν μάλιστα έχεις περιορισμένο χώρο, λόγω μεγέθους και βάρους της βαλίτσας στο αεροπλάνο, τότε θέλεις να είσαι σίγουρη πως έχει ότι μπορεί να χρειαστείς. Αυτά τα έξτρα που χρειάζεσαι όμως, μπορούν πραγματικά να κάνουν την διαφορά. Σήμερα, θα σου πούμε ποια είναι αυτά που δε πρέπει ποτέ να ξεχνάς στα ταξίδια σου και θα κάνουν την ζωή και το ταξίδι σου ευκολότερο.

1. Διάφανο νεσεσέρ

Αν σε σταματούν για να εξετάσουν τα μπουκαλάκια με τα καλλυντικά σου, αν χάνεσαι σε μεγάλα νεσεσέρ ψάχνοντας να βρεις το αγαπημένο σου κραγιόν, μία είναι η λύση και ακούει στο όνομα διάφανο νεσεσέρ. Θα τα βρίσκεις όλα ευκολότερα και δεν θα χρειαστεί να βγάλεις όλα σου τα καλλυντικά από το νεσεσέρ στη ασφάλεια του αεροδρομίου.

2. Μαξιλαράκια και επιθέματα κάλων για πέδιλα και γόβες

Όπου και αν ταξιδεύεις, το πιθανότερο είναι να έχεις συμπεριλάβει ένα ζευγάρι ψηλά παπούτσια στην βαλίτσα σου. Αν είναι καινούρια, πιθανότατα την πρώτη φορά που θα τα φορέσεις, θα ανακαλύψεις πως μπορεί να σε χτυπάνε καθώς δεν έχουν μαλακώσει ακόμη. Πολύ πιθανόν μάλιστα, να μην νιώθεις άνετα αρκετές ώρες μέσα σε αυτό. Η λύση σου είναι τα μαξιλαράκια που κάνουν κάθε βήμα σου πιο μαλακό. Καλό είναι να έχεις μαζί και ένα σετ επιθέματα κάλων για τυχόν χτυπήματα που μπορούν να κάνουν την έξοδο σου επίπονη. Σε καταστήματα όπως το Shein, θα βρεις άπειρα τέτοια προϊόντα.

3. Βάλε ένα outfit στην carry-on τσάντα σου

Έχεις χάσει ποτέ βαλίτσα στο αεροδρόμιο; Πραγματικά δεν υπάρχει κάτι χειρότερο. Μπορεί να χαλάσει την διάθεση σου και ολόκληρο το ταξίδι. Πάντα να κρατάς στο μυαλό σου αυτή την πιθανότητα και να συμπεριλαμβάνεις μια αλλαξιά ρούχα στην carry-on τσάντα σου, για την καταστροφική αυτή περίπτωση. Θα μπορέσεις να αλλάξεις μετά το ταξίδι σου, μέχρι να βρεθεί η βαλίτσα σου και να σου επιστραφεί. Ένα όμορφο τοπ και ένα υφασμάτινο παντελόνι που δεν πιάνουν πολύ χώρο και δεν έχουν πολύ βάρος, είναι ιδανικά. Μην ξεχάσεις ακόμη να δεις: πολυχρηστικά ρούχα για τις διακοπές που θα σου φανούν σωτήρια.

4. Μην ξεχνάς που πηγαίνεις

Αν έχεις προγραμματίσει ένα ταξίδι εξόρμησης στην φύση, το να πακετάρεις 3 ζευγάρια πέδιλα, είναι πραγματικά περιττό. Αντίστοιχα, αν έχεις προγραμματίσει ένα ταξίδι που οι έξοδοι είναι αδιαμφισβήτητες, μπορεί να αποδειχτούν περιττά τα joggers, τα hoodies και τα πολλά κολάν. Το σωστό είναι να πακετάρεις ένα outfit ημέρας και ένα βραδινό outfit, ανάλογα με τις μέρες του ταξιδιού και τον προορισμό σου. Το να πακετάρεις ρούχα χωρίς σχεδιασμό, μπορεί πραγματικά να συμβάλλει στο να μην ξέρεις τι να φορέσεις όπου και αν πας.

Αν σου άρεσε αυτό το αφιέρωμα για τα fashion hacks που πρέπει να δοκιμάσεις στο επόμενο σου ταξίδι, δες ακόμη: τα πολυχρηστικά καλλυντικά για το νεσεσέρ των διακοπών που χρειάζεσαι στα ταξίδια σου.

2024-05-04T06:55:03Z dg43tfdfdgfd