Τζιν και μπαλαρίνες: 6 συνδυασμοί για να αναβαθμίσετε τα EVERYDAY LOOKS

Casual chic πρωινά looks ή easy απογευματινές βόλτες στην πόλη; Το τζιν και οι μπαλαρίνες έχουν την δυνατότητα να σας συνοδεύουν σε κάθε περίσταση, δημιουργώντας κάθε φορά και μια νέα εμφάνιση. Αυτός ο κλασικός συνδυασμός όμως μπορεί να δείχνει και ultra fashionable, ανάλογα με την γραμμή του ντένιμ και τις μπαλαρίνες που θα επιλέξετε να φορέσετε. Ψηλόμεσο, baggy, barrel cut, κάθε τζιν έχει το ταίρι του, όπως θα ανακαλύψετε και στις παρακάτω προτάσεις που συγκέντρωσε η Vogue.

Dark denim και ροκ μπαλαρίνες

Το σκούρο τζιν είναι cool και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Για να αποφύγετε ένα συνηθισμένο στυλ, απλά προσθέστε στο σύνολο ένα ζευγάρι ροκ μπαλαρίνες, το απόλυτο must της χρονιάς.

Ankle τζιν και Mary-Jane shoes

Για να αναδείξετε τα Mary-Jane shoes με την μπαρέτα, επιλέξτε ένα cropped τζιν παντελόνι που αφήνει ακάλυπτους τους αστραγάλους.

Baggy τζιν παντελόνι και μπαλαρίνες

Τα baggy τζιν παντελόνια με την oversized γραμμή είναι η πιο cool επιλογή του street style. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με ένα ζευγάρι soft μπαλαρίνες από μαλακό υλικό και ένα μικρό διακριτικό φιόγκο μπροστά.

Ψηλόμεσο τζιν και pointed μπαλαρίνες

Τα ψηλόμεσα τζιν δημιουργούν ένα ενιαίο εφέ στη σιλουέτα και κάνουν τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά. Για να ενισχύσετε ακόμα περισσότερο αυτό το αποτέλεσμα, μπορείτε να τα συνδυάσετε με pointed μπαλαρίνες που επίσης χαρίζουν έξτρα πόντους.

Barrel cut τζιν και μπαλαρίνες

Τα barrel cut τζιν παντελόνια, καθώς στενεύουν στο κάτω μέρος της σιλουέτας, αναδεικνύουν και τα παπούτσια. Γι' αυτό μπορείτε να επιλέξετε ένα ζευγάρι μπαλαρίνες με κορδέλες που δένουν γύρω από τον αστράγαλο ή ένα ζευγάρι βελούδινα Mary-Janes.

Flared τζιν παντελόνι και μπαλαρίνες

Τα flared τζιν κολακεύουν την σιλουέτα περισσότερο από κάθε άλλη γραμμή. Συνδυάστε τα με μπαλαρίνες με square toe τελείωμα για ένα πιο edgy look.

 Διαβάστε επίσης | Trend Alert: Τα sneakers της άνοιξης δεν θα είναι λευκά

2024-05-06T08:00:21Z dg43tfdfdgfd