Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια που θα πρωταγωνιστήσουν στις πασχαλινές εμφανίσεις σου

Η πασχαλινή περίοδος ξεκινά και ως fashionistas που αγαπούν το προσεγμένο στιλ σε κάθε περίσταση έχουμε ήδη ξεκινήσει να σκεφτόμαστε τι θα φορέσουμε τις επόμενες ημέρες. Εκτός από τα ρούχα ή τα κοσμήματα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και τα παπούτσια. Πιο συγκεκριμένα, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Γόβες σε έντονες αποχρώσεις ή parform shoes, ψηλοτάκουνες Mary Janes ή διαχρονικές δερμάτινες γόβες, slingback γόβες με raffia ή mules σε έντονες μονοχρωμίες όπως το φούξια πρόκειται να αναδείξουν κάθε εμφάνισή μας. 

Χρήσιμα tips που θα σε βοηθήσουν να περπατάς με ψηλοτάκουνα παπούτσια

#1 Εάν στην καθημερινότητά σου φοράς κυρίως flat παπούτσια, αυτομάτως έχεις συνηθίσει να πατάς με όλο το πέλμα στο έδαφος καθώς βηματίζεις. Κάθε φορά που φοράς ψηλοτάκουνα παπούτσια όμως θα πρέπει να αλλάζεις τον τρόπο που περπατάς. Για να υπάρξει ισορροπία θα πρέπει να πατάς στο έδαφος πρώτα με το τακούνι και έπειτα με το πέλμα. Το trick αυτό θα κάνει τον βηματισμό σου με τα ψηλοτάκουνα να φαίνεται πιο φυσικός.

#2 Εάν θέλεις να υπάρχει σταθερότητα στο περπάτημα σου κάθε φορά που φοράς γόβες ή ψηλοτάκουνα πέδιλα χρειάζεται να κάνεις μικρά βήματα και να περπατάς χωρίς βιασύνη. Ο συνδυασμός αυτός θα κάνει το περπάτημα με τακούνια μία πιο εύκολη διαδικασία.

#3 Συχνά, μας αρέσουν ψηλοτάκουνα παπούτσια, τα οποία όμως δεν μας ταιριάζουν και τόσο. Μπορεί λόγω ύψους, φόρμας ή τακουνιού. Ο στόχος είναι να βρεις τα ψηλοτάκουνα πέδιλα που ταιριάζουν σε εσένα και σε βοηθούν να περπατάς με άνεση και ευκολία. Να θυμάσαι πάντα πως η σωστή εφαρμογή και η υψηλή ποιότητα και η "συνταγή” της επιτυχίας.

Editor's Picks

2024-04-29T09:02:01Z dg43tfdfdgfd