Τα χρώματα που θα φορέσουμε αυτή την άνοιξη

Χρώματα Άνοιξη Καλοκαίρι 2024: δες τις χρωματικές τάσεις μόδας και πώς να φορέσεις τα πιο hot χρώματα της νέας σεζόν σε ρούχα και αξεσουάρ.

Go bold, or go home. Τίποτα στις ανοιξιάτικες τάσεις και στους χρωματικούς συνδυασμούς που θα φορέσουμε, δεν είναι παλ. Τα χρώματα που θα φορέσουμε είναι εκτυφλωτικά έντονα και δεν υπάρχουν χρωματικοί κανόνες αλλά μόνο τολμηροί συνδυασμοί. Οι αποχρώσεις και οι τόνοι που βλέπουμε να συνδυάζονται είναι τόσο έντονοι και αντιφατικοί, που ανάγουν το colorblocking στο must try trend για τη νέα σεζόν.

Εάν θέλεις και εσύ να πειραματιστείς, άσε για λίγο στην άκρη τα prints και δοκίμασε να σετάρεις αποχρώσεις, που βρίσκονται απέναντι στην χρωματική παλέτα, για να δημιουργήσεις αναπάντεχα και σίγουρα εκθαμβωτικά σύνολα.

Φέτος, θα διαπιστώσεις πως πολλά κομμάτια που συνηθίζουμε να φοράμε σε ουδέτερες αποχρώσεις, θα αποκτήσουν πολύ χρώμα και μάλιστα έντονο. Σκέψου για παράδειγμα, τα cargo παντελόνια -και το utility trend γενικότερα- διακρίνονται σχεδόν αποκλειστικά από ουδέτερα και γήινα χρώματα. Την άνοιξη, αυτά τα κομμάτια θα αποκτήσουν χρώμα και ζωηρό ύφος. Αν λοιπόν έχεις βαρεθεί τα παστέλ κάθε άνοιξη ή αν απλά νιώθεις πως δεν σου ταιριάζουν, αυτή η άνοιξη, είναι η σεζόν σου.

Τα χρώματα που θα δούμε σε γενικές γραμμές είναι όλα ζωηρά, με κορυφαία το πορτοκαλί, το κόκκινο και τις μπλε αποχρώσεις. Ωστόσο, ετοιμάσου να δεις και πολλά φούξια, ροζ και κίτρινα. Το χρώμα που παραμένει ακόμη πολύ δυνατό, είναι σίγουρα το ροζ.

Cotton candy pink

Θυμάστε ένα ζαχαρωτό γλυκό, με την πιο γλυκιά απόχρωση του ροζ, που αποκαλούμε “μαλλί της γριάς”; Στο εξωτερικό, είναι το λεγόμενο “cotton candy” και η χαρακτηριστική γλυκιά ροζ απόχρωση του, είναι μια από τις hot αποχρώσεις για την Άνοιξη 2024.

Κίτρινο και lime

Εάν είναι να κάνεις ένα statement, κάνε το με το πιο δυνατό χρώμα της παλέτας. Από το νέον κίτρινο και την απόχρωση του lime, ότι βρεις ενδιάμεσα, είναι σίγουρο πως θα ζωηρέψει την γκαρνταρόμπα σου. Αν τα περασμένα τρία χρόνια το πράσινο ήταν η απόχρωση που έβλεπες παντού σε ρούχα και αξεσουάρ, τώρα η απόχρωση που κυριαρχεί είναι το χρώμα ενδιάμεσα του κίτρινου και του πράσινου, το αγαπημένο lime.

Φυσικά, αν έχεις αγοράσει οτιδήποτε σε πράσινο, μπορείς να δημιουργήσεις εντυπωσιακά tonal σύνολα, όπως αυτό της φωτογραφίας και να εμπλουτίσεις το ντύσιμο σου με διαφορετικούς τόνους και αποχρώσεις. Αυτό δημιουργεί μια πολυδιάστατη εικόνα που αναμφίβολα ελκύει τα βλέμματα.

Έντονο μπλε

Ένα φάσμα πολλών αποχρώσεων όπως το μπλε του κοβαλτίου, το βασιλικό μπλε, το μπλε του ωκεανού, το αληθινό μπλε και κάποιες άλλες αποχρώσεις, συμπεριλαμβάνονται σε αυτά που θα δούμε την άνοιξη. Είναι το πιο σοφιστικέ χρώμα της παλέτας και οι περισσότερες αποχρώσεις του, ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες.

Γήινες αποχρώσεις

Κλασσικοί, σοφιστικέ, γήινοι, ουδέτεροι τόνοι. Οι αποχρώσεις που κολακεύουν τις μαυρισμένες επιδερμίδες, δίνοντας ένα μποέμ vibe ενώ συγχρόνως διατηρείται η κομψότητα είναι και αυτή τη σεζόν εδώ. Τα χακί, τα μπεζ και το καφέ του κονιάκ, είναι οι γήινες αποχρώσεις που θα πρωταγωνιστήσουν. Με το λευκό -που φοράμε ασταμάτητα το καλοκαίρι- κάνουν την πιο εντυπωσιακή αντίθεση. Κράτησε αυτό τον συνδυασμό στο μυαλό σου, αν διαθέτεις λευκά και καφέ του κονιάκ ρούχα στην γκαρνταρόμπα σου.

Metallics

Ότι λάμπει είναι χρυσός. To trend που καλά κρατεί τις τελευταίες δύο σεζόν, συνεχίζει ακάθεκτο. Μας αρέσει γιατί είναι statement από μόνο του και θα το προτιμήσουμε σε μποτάκια, μπουφάν και παντελόνια και ακόμη περισσότερο σε φορέματα και τοπ την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Πορτοκαλί + κόκκινο

Από τα πιο hot χρώματα για το Καλοκαίρι και ιδιαιτέρως κολακευτικό για μελαχρινές, το πορτοκαλί φέτος πρωταγωνιστεί στις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και όχι μόνο. Το κόκκινο, που ήταν από τα πιο δυνατά χρωματικά trends για την περασμένη σεζόν, συνεχίζει να βρίσκεται και για το καλοκαίρι στην κορυφή των τάσεων.

2024-04-26T11:53:32Z dg43tfdfdgfd