Τα καλύτερα λευκά φορέματα για κάθε μέρα που βρήκαμε στο ZARA

Οδηγός αγορών: διαλέγουμε τα καλύτερα λευκά φορέματα για κάθε μέρα από το Zara, σε casual, boho και μίνιμαλ στυλ, για να φοράς non stop όλο το καλοκαίρι.

Μπορεί το μικρό μαύρο φόρεμα να έχει το όνομα, το λευκό όμως έχει την χάρη, τουλάχιστον για το καλοκαίρι. Αέρινα, δομημένα, mini, midi και maxi, λινά, σατέν, κρεπ, δεν σου κρύβουμε πως τα θέλουμε όλα ή έστω ένα για κάθε περίσταση. Για τις καθημερινές μας βόλτες στην πόλη, για το επίσημο event, για την βραδινή μας έξοδο, για την βόλτα στο νησί.

Φυσικά, το λευκό δεν έχει ιδιαίτερους κανόνες styling ή περιορισμούς και το μόνο στο οποίο πρέπει να δώσεις την δέουσα προσοχή είναι τα αξεσουάρ, τα οποία πρέπει να προσαρμόσεις στην κάθε περίσταση. Ακόμη, όλα αυτά που θα δεις παρακάτω, είναι λευκά φορέματα καθημερινά, που σημαίνει ότι μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ παντού.

Εάν τα λατρεύεις κι εσύ όσο κι εμείς, τότε έχεις ήδη αρχίσει το ψάξιμο για να εντοπίσεις το τέλειο λευκό φόρεμα που ίσως λείπει από την ντουλάπα σου. Μην κουράζεσαι, γιατί κάναμε όλη τη σκληρή δουλειά για σένα και ξεχωρίσαμε τα καλύτερα ανάμεσα σε αμέτρητα λευκά φορέματα που βρήκαμε στο Zara.

Zara κοντό βαμβακερό λευκό φόρεμα 17,95 στο ZARA

Zara μακρύ πλεκτό φόρεμα με κοφτή πλάτη 25,95 στο ZARA

Zara λευκό βαμβακερό λευκό φόρεμα με βολάν 29,95 στο ZARA

Zara λευκό μακρύ ασύμμετρο φόρεμα 27,95 στο ZARA

Zara μίνι λευκό φόρεμα με κεντήματα 29,95 στο ZARA

Zara σεμιζιέ λευκό από ποπλίνα 39,95 στο ZARA

Αν σου άρεσε ο οδηγός για τα καλύτερα λευκά φορέματα για κάθε μέρα, δες ακόμη: το τέλειο φόρεμα για όλους τους καλοκαιρινούς γάμους.

2024-05-04T14:57:41Z dg43tfdfdgfd