Τα LOOKS των Ελληνίδων CELEBRITIES που ξεχωρίσαμε από τις ημέρες του Πάσχα

Ο τρόπος που επιλέγουμε να ντυθούμε παίζει κυρίαρχο ρόλο στο πως αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας εμείς και οι γύρω μας, είναι ο κυριότερος και καθημερινός τρόπος αυτό έκφρασης μας και εκείνο που μας φέρνει εύκολα και καθημερινά σε σύνδεση με τον εαυτό μας, τις ανάγκες έκφρασης του όπως και τις πρακτικές ανάγκες του.

Η στιλιστική έμπνευση που αναζητάμε με τον ερχομό της κάθε νέας εποχής είναι αναμενόμενη και ευχάριστη καθώς φανερώνει την ανάγκη μας για εξέλιξη αλλά και την ανακάλυψη όλων όσων πραγματικά μας αρέσουν και μας εκφράζουν. Οι γυναίκες των οποίων το στιλ μας εμπνέει, παίζουν μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση της γκαρνταρόμπας μας καθώς βλέποντας τα looks που επιλέγουν μας βάζουν αυτόματα στη διαδικασία να κατανοήσουμε τι ταιριάζει και στο δικό μας γούστο.

Η πασχαλινή περίοδος είναι μία εποχή η οποία σηματοδοτεί την εποχή της άνοιξης και όλα όσα μπορούμε να εντάξουμε στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας. Οι Ελληνίδες celebrities που μας χαρίζουν έμπνευση με τα σύνολα τους, μας χάρισαν και φέτος το Πάσχα το fashion inspo που χρειαζόμασταν για την υπόλοιπη άνοιξη. 

Τα σύνολα που ξεχωρίσαμε

 
 
 
 
 
 
 
 

2024-05-08T09:05:51Z dg43tfdfdgfd