Τα 3 ζώδια που είχαν έναν ταραχώδη πρώτο έρωτα – Τον θυμούνται μέχρι σήμερα

Όσο κι αν προσπαθείτε να ξεχάσετε την πρώτη αγάπη αυτή παραμένει στην καρδιά σας.

Υπάρχουν 3 ζώδια που έζησαν έναν ταραχώδη πρώτο έρωτα και τον θυμούνται μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με αστρολόγους, αυτά τα τρία ζώδια βιώνουν συχνά μια ταραχώδη αρχική ρομαντική σχέση που τους κάνει να αισθάνονται θλιμμένοι και σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Ταύρος: Ο πρώτος έρωτας είναι πολύ σύντομος

Αν έπρεπε να περιγράψετε τον πρώτο έρωτα του Ταύρου με μία λέξη, αυτή θα ήταν «σύντομος». Δεν είχε αρχή και τέλος.

Επειδή αυτός ο έρωτας ήταν ασαφής τους κάνει να αισθάνονται νοσταλγικά μέχρι και σήμερα. Πριν προλάβουν να δοκιμάσουν οτιδήποτε, όλα έχουν χαθεί.

Οι Ταύροι χάνουν τα γλυκά πράγματα που φέρνει ο πρώτος έρωτας, επειδή αργούν λίγο να ερωτευτούν. Η προσωπικότητά τους είναι ειλικρινής και απλή, οπότε πάντα χάνουν τον ρυθμό και ο άλλος απομακρύνεται. Όταν το καταλαβαίνουν είναι πολύ αργά για να αντιδράσουν.

Επιπλέον, ο Ταύρος είναι δειλός. Απολαμβάνει αλλά δεν τολμά να το ομολογήσει. Χρησιμοποιεί την επιφανειακή αβρότητα για να κρύψει τα συναισθήματά του.

Ο σύντροφός τους δεν μπορεί να ανεχθεί την ψυχρότητα και την αδιαφορία και δεν μπορεί να αναγνωρίσει τα σύνθετα συναισθήματα στην καρδιά τους. Έτσι δείχνουν μπερδεμένοι.

Αυτό το ζώδιο φοβάται τον έρωτα. Μπορεί να έχει συναισθηματικά τραύματα και χαμηλή αυτοεκτίμηση όσον αφορά τον έρωτα, η οποία συνεχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια κρυφά μέχρι σήμερα.

Δίδυμοι: Πρώτος έρωτας, πολλές εμπειρίες

Η ζωή έχει να κάνει με δοκιμές και λάθη. Όσο περισσότερες εμπειρίες αποκτάς, τόσο περισσότερο υποφέρεις, ενώ παράλληλα γίνεσαι πιο δυνατός και πιο γνώστης. Οι Δίδυμοι δείχνουν ανέμελοι, ξέγνοιαστοι και ζωηροί. Όταν πέφτουν καταφέρνουν να σηκώνονται όρθιοι. Το ίδιο κάνουν όταν λήγει άδοξα ο πρώτος έρωτας τους.

Ο Δίδυμος δεν είναι ο μέσος άνθρωπος. Αναζητά συνεχώς νέες και διεγερτικές εμπειρίες. Όταν γνώρισε την πρώτη του αγάπη, πρέπει να ήταν πολύ νέος, παιδαριώδης και γεμάτος εγωισμό.

Πιάστηκαν από το χέρι για πρώτη φορά. Πήγαν στο πρώτο τους ραντεβού. Φιλήθηκαν για πρώτη φορ και έδωσαν τις πρώτες υποσχέσεις. Είχαν, όμως, τον πρώτο τους καυγά, έκλαψαν δυνατά. Ένιωσαν αβοήθητοι και πικραμένοι.

Από τότε, οι Δίδυμοι έχουν εξελιχθεί σε ένα ζώδιο που θυμάται έντονα την πρώτη αγάπη του. Κρατάει στην καρδιά του αμέτρητα συναισθήματα, αγάπη και μίσο. Επιθυμεί να ξεχάσει αλλά δεν τα καταφέρνει.

Σκορπιός: Ο πρώτος έρωτας είναι μια αποτυχία

Στον έρωτα δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Δεν υπάρχει νίκη ή ήττα. Για έναν Σκορπιό, όμως, τα πάντα μπαίνουν στην ζυγαριά. Έτσι ο πρώτος του έρωτας μπορεί να είναι η πιο πικρή αποτυχία που θα θυμάται ποτέ.

Η εσωστρεφής προσωπικότητα, η νεανική πληθωρικότητα και ο απερίσκεπτος παρορμητισμός του Σκορπιού πλήγωσαν τον σύντροφο του. Γι’ αυτό η αγάπη έγινε πόνος και θλίψη.

Ο Σκορπιός δεν ξέρει πώς να εκφράσει τα συναισθήματά του. Είναι καχύποπτος και εξαιρετικά κτητικός όταν μαθαίνει για πρώτη φορά να αγαπά, οπότε η κατάρρευση της σχέσης δεν προκαλεί έκπληξη.

Αρνείται, όμως, να παραδεχτεί την ερωτική αποτυχία και το τέλος της σχέσης. Δεν θέλει να πάρει το μάθημα που του δίνει η ζωή.

Μετά το τέλος του πρώτου έρωτα τους οι Σκορπιοί διατηρούν πάντα μια επιφυλακτική στάση, είναι προσεκτικοί αλλά και αφοσιωμένοι. Δεν θέλουν να βιώσουν άλλον έναν μεγάλο πόνο από μία διαλυμένη αγάπη και να τραυματίσουν συναισθηματικά τους εαυτούς τους.

Ο Σκορπιός, όμως, προτιμάει να περιφρονεί τον φόβο του. Γι’ αυτό τον θάβει στην καρδιά του και δεν αναφέρεται ποτέ σε αυτόν. Ο πρώτος έρωτας ενός Σκορπιού είναι απαγορευμένο θέμα συζήτησης.

2024-05-08T13:14:03Z dg43tfdfdgfd