Η ANNE HATHAWAY με το πιο HOT TREND της χρονιάς στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας

Η εμφάνιση της Anne Hathaway στην πρεμιέρα της ταινίας “The Idea of You” τα είχε όλα. Υπέροχο χτένισμα, φυσικό μακιγιάζ και ένα άκρως εντυπωσιακό φόρεμα.

Η νέα ταινία της Anne Hathaway “The Idea of You” με συμπρωταγωνιστή τον Nicholas Galitzine, έκανε πρεμιέρα στο Lincoln Center και το καστ της σειράς, βρέθηκαν εκεί για την προώθηση της ταινίας.

Στην ταινία, η διάσημη ηθοποιός υποδύεται την Solene, μια 40χρονη γκαλερίστα, που ερωτεύεται τον 24χρονο Hayes, τραγουδιστή ενός διάσημου μουσικού συγκροτήματος, τον οποίο και γνωρίζει στο μουσικό φεστιβάλ Coachella. Η ρομαντική κομεντί, έχει ήδη αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές και μπορείτε να την δείτε στο Amazon Prime Video,

Για την πρεμιέρα της ταινίας, η Anne Hathaway, κομψή και εντυπωσιακή όπως πάντα, επέλεξε ένα από τα μεγαλύτερα trends στα φορέματα για το Καλοκαίρι 2024, που δεν είναι άλλο από τα μακριά κόκκινα φορέματα.

Το κόκκινο Versace φόρεμα που επέλεξε η σταρ για την εμφάνιση της στην πρεμιέρα, αναμφίβολα ταίριαζε στο ύφος της ταινίας και ισορροπούσε απόλυτα μεταξύ θηλυκότητας και κομψότητας, ακριβώς τα χαρακτηριστικά που εκφράζει και η “Solene”. Η βασίλισσα των rom-com, είναι ένα σύγχρονο fashion icon, με αψεγάδιαστες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Το beauty look που επέλεξε, ήταν απόλυτα κομψό. Το μακιγιάζ της φυσικό με rosy τόνους και το χτένισμα της, μια ψηλή αλογοουρά με αφέλειες, το σήμα κατατεθέν της Anne Hathaway.

2024-05-07T13:00:13Z dg43tfdfdgfd