Δύο πολύ καλές συμβουλές για να κάνεις γρήγορα επίπεδη κοιλιά

Οι διατροφολόγοι το φωνάζουν οι γυμναστές λένε τα ίδια. Δεν έχει σημασία πόση γυμναστική κάνεις από τη στιγμή που δεν μπαίνεις στη διαδικασία να προσέξεις τη διατροφή σου. Που το λες και κρίμα δηλαδή γιατί άμα είναι να κάνεις πραγματικά μεγάλη προσπάθεια, μένεις πίσω όταν δεν μπορείς να βάλεις σε μια τάξη τα γεύματά σου και να παραδώσεις αποτελέσματα στο μέγιστο. H ερώτηση όμως παραμένει. Τι μπορείς να κάνεις γι’ αυτό;

Τα λαχανικά έχουν τη λύση

προφανώς και τα λαχανικά είναι ότι πρέπει για τη διατροφή σου, αλλά αν θες να παίξεις λίγο πιο έξυπνα θα πρέπει να βάλεις στα γεύματά σου λαχανικά τα οποία υπόσχονται να καλύψουν την πείνα σου. Βάλε λοιπόν στη ζωή σου το σπανάκι, το μπρόκολο (στον ατμό ή βραστό), τα καρότα και το λάχανο, Μιας και η κατανάλωσή τους ανάμεσα στα γεύματα θα φροντίσει να σε χορτάσει και χωρίς να νιώθεις μόνιμα νηστικός.

Υπάρχουν πρωτεΐνες και πρωτεΐνες

Και προφανώς δεν κάνουν όλες την ίδια δουλειά. Είναι λοιπόν τι θέλεις ακριβώς να καταφέρεις. Αν θέλεις να κάψεις λίπος και να αποκτήσεις πιο επίπεδη κοιλιά προτίμησε της πρωτεΐνης που έχουν να δώσουν τα πουλερικά, τα αβγά και τα ψάρια. Δεν έχουν κορεσμένο λίπος με αποτέλεσμα η καθαρή πρωτεΐνη να λειτουργήσει υπέρ σου.

2023-07-04T04:00:48Z dg43tfdfdgfd