MET GALA 2024: H ZENDAYA ως παγώνι, το φόρεμα από άμμο της TYLA και το άγαλμα DOJA CAT

Βγαλμένοι από τον “Κήπο του Χρόνου (Garden of Time)”, όπως ήταν και το φετινό dresscode της εκδήλωσης ήταν οι φετινοί καλεσμένοι του Met Gala 2024, το οποίο πραγματοποιείται κάθε πρώτη Δευτέρα του Μαΐου στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης.

Α-list προσωπικότητες της βιομηχανίας του θεάματος, μοντέλα, τραγουδιστές και ηθοποιοί κατέφθασαν στο MET για να απολαύσουν τη φετινή έκθεση του Μουσείου, η οποία είναι αφιερωμένη στις “Sleeping Beauties: Reawakening Fashion“. Η έκθεση θα ανοίξει για το κοινό στις 10 Μαΐου και θα διαρκέσει ως τις 2 Σεπτεμβρίου 2024.

Ο φετινός ενδυματολογικός κώδικας ήταν το “Garden of Time” και ήταν εμπνευσμένος από το ομώνυμο δυστοπικό διήγημα του J.G. Ballard του 1962, που χρησιμοποιεί έναν κήπο ως μεταφορά για τους κύκλους της ανθρώπινης δημιουργίας και καταστροφής. Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν οι Zendaya, Jennifer Lopez, Bad Bunny και Chris Hemsworth μαζί φυσικά με την Anna Wintour.

Έτσι, οι λαμπεροί καλεσμένοι αφέθηκαν στα χέρια των μεγαλύτερων σχεδιαστών και οίκων μόδας για να πραγματοποιήσουν avant garde εμφανίσεις και δημιουργικές εκδοχές της φθοράς και της καταστροφής.

Μερικές διασημότητες ερμήνευσαν το θέμα με σκοτεινό και goth τρόπο, ενώ άλλες μεταμορφώθηκαν σε λουλούδια ή στοιχεία της φύσης, όπως η τραγουδίστρια Tyla, η οποία εμφανίστηκε με ένα φόρεμα φτιαγμένο από άμμο. Μάλιστα, η δημιουργία της ήταν τόσο στενή που χρειάστηκε να την κουβαλήσουν προκειμένου να ανέβει τα σκαλιά του μουσείου.

Met Gala 2024: Δείτε μερικές από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν

2024-05-07T09:22:08Z dg43tfdfdgfd