LOW-WAIST SKIRT: Τα 5 TOP στιλ για την άνοιξη και το καλοκαίρι

Μετά την επιτυχία της επιστροφής των low rise jeans στη μόδα, ήταν θέμα χρόνου να δούμε να επιστρέφουν και οι χαμηλοκάβαλες φούστες. Σέξι, με ευελιξία και αμιγώς 00s αισθητική, οι low rise skirts έκαναν την εμφάνισή τους στις πασαρέλες πολλών οίκων, και με διαφορετικό στιλ και ύφος κατάφεραν να αναδειχθούν στο νέο καλοκαιρινό essential.Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στα catwalk, καταγράψαμε τα 5 επικρατέστερα στιλ. Από τις micro και balloon στις δροσερές πλεκτές, οι χαμηλοκάβαλες φούστες της σεζόν είναι αναμφίβολα ό,τι πιο hot. Για να αντλήσετε έμπνευση για το πώς να τις φορέσετε, κρατήστε σημειώσεις από τα catwalk look των brands και επενδύσετε στα σχέδια που θα κολακεύσουν περισσότερο το σώμα σας.

Flowing

Για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024, η Acne Studios ενίσχυσε την εκλεπτυσμένη και παράξενη αισθητική της μέσα από τολμηρές δημιουργίες που επιβεβαίωσαν μια από τις δυνατές τάσεις της στιγμής: τα ορατά εσώρουχα. Γι' αυτό και οι φούστες που πρότεινε δεν θα μπορούσαν παρά να είναι χαμηλόμεσες - με κίνηση και fluidity που φροντίζει να μη χαθεί η άνεση.

Balloon micro

Μίνι μήκος, μάξι όγκος - η φούστα balloon κάνει τη μεγάλη της επιστροφή στη μόδα, αυτή τη φορά σε micro version. Ο οίκος Miu Miu επιβεβαίωσε την τάση συνδέοντας τη με το preppy style και τα polo shirts.

Knitted

Η πλεκτή Chanel φούστα είναι ένα καλοκαιρινό σύμβολο που έχει κατά καιρούς επαναπροσδιοριστεί με πολλούς τρόπους. Φέτος, είναι χαμηλόμεση και σε boho-chic πνεύμα, διακοσμημένη με χρωματιστές ρίγες και συνδυασμένη με ασορτί τοπ.

Slip

Γνωστή από τη χαμηλή μέση και τη silky αισθητική της, η slip skirt αποτέλεσε την απόλυτη πηγή έμπνευσης για τις low rise skirts της σεζόν. Η πιο φρέσκια παραλλαγή της είναι διάφανη και πολύ σέξι και δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα.

Denim

Το denim είναι must-have, ανεξαρτήτως εποχής. Όσον αφορά τις φούστες όμως, φέτος εστιάζουμε στα χαμηλόμεσα και μακριά στιλ που χαρίζουν κίνηση και είναι τόσο casual όσο και polished.

Διαβάστε επίσης | 7 διαχρονικά σανδάλια που δεν ακολουθούν τις τάσεις

2024-05-06T16:31:37Z dg43tfdfdgfd