COLORBLOCKING με τσάντες: το STYLE TRICK που πρέπει να δοκιμάσεις

Colorblocking με τσάντες: το style trick που πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι, για να βάλεις τα χρώματα στο ντύσιμο σου με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Είσαι αρνήτρια των χρωμάτων στις τσάντες; Αν η γκαρνταρόμπα σου είναι γεμάτη με μπεζ, καμηλό και μαύρες τσάντες, τόσο για τον μινιμαλισμό τους, όσο και για την ευελιξία που παρέχουν στο καθημερινό ντύσιμο, ήρθε η ώρα να αλλάξεις γνώμη. Τα έντονα χρώματα στις τσάντες κυριαρχούν φέτος και το απόλυτο στιλιστικό τρικ για να τις φορέσεις, είναι με colorblocking συνδυασμούς, για statement εμφανίσεις και σύνολα που κάνουν εντύπωση χωρίς ωστόσο να δείχνουν φορτωμένα.

Οι ξεπερασμένοι στιλιστικοί κανόνες, που ήθελαν να ταιριάζουμε το χρώμα της τσάντας με το παπούτσι και γενικότερα τα αξεσουάρ να εναρμονίζονται χρωματικά με το υπόλοιπο σύνολο, έχουν παρέλθει προ πολλού. Το μυστικό για να πετύχεις αυτούς τους τόσο ενδιαφέροντες συνδυασμούς, πέρα από τα αντίθετα χρώματα της παλέτας, είναι να επιλέγεις μια ακριβώς αντίθετη -χρωματικά- τσάντα από αυτή στην οποία θα κατέφευγες συνήθως.

Οι τσάντες άλλωστε, δεν είναι ένα απλό χρηστικό αξεσουάρ αλλά συμπληρώνουν την εμφάνιση μας, αποτελώντας ένα σπουδαίο κομμάτι της.

Δες παρακάτω, ποιοι είναι οι καλύτεροι colorblocking συνδυασμοί με τσάντες για να κάνεις τώρα.

Πορτοκαλί και γκρι

Αν θέλεις να ζωηρέψεις ένα τόσο μουντό χρώμα όπως είναι το γκρι ή και το ασημί, ο ιδανικός συνδυασμός είναι με ένα fluo χρώμα. Το πορτοκαλί δίνει ζωηρό τόνο και φέρνει πιο κοντά στο καλοκαίρι αυτές τις παγερές αποχρώσεις.

Cobalt blue και neon green

Μιας και μιλάμε για fluo χρώματα, πόσο εντυπωσιακός δείχνει ο συνδυασμός με cobalt blue, neon πράσινο και κίτρινο; Ένας συνδυασμός που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις παντού.

Πορτοκαλί με γαλάζιο

Όταν φοράς έντονα χρώματα, μην ακολουθείς την πεπατημένη. Δοκίμασε να συνδυάσεις με τσάντες και αξεσουάρ σε παστέλ χρώματα, όπως το γαλάζιο ή το φιστικί.

Γαλάζιο και lime

Αν έλειπε η lime τσάντα από αυτό το σύνολο, θα ήταν παντελώς αδιάφορο και με αρκετά έντονο business ύφος. Η χρωματιστή τσάντα αφαιρεί από την αυστηρότητα και προσθέτει ενδιαφέρον.

Κόκκινο και navy blue

Αν πάλι δεν θέλεις να ξεφύγεις χρωματικά από τις κλασικές, σοφιστικέ αποχρώσεις, δοκίμασε να σετάρεις τον ασφαλή συνδυασμό κόκκινου και ναυτικού μπλε.

Τιρκουάζ με λευκό-πράσινο-μαύρο

Η Camila Coelho, το πάει ένα βήμα παραπέρα και δοκιμάζει μια πολύ εντυπωσιακή τετραχρωμία με τιρκουάζ τσάντα, λευκό, πράσινο και μαύρο outfit.

Lime και μπορντό

Ακόμη ένα σύνολο της από τον πρόσφατο μήνα μόδας, που αποδεικνύει πόσο hot είναι το στιλιστικό colorblocking τρικ με τσάντες για αυτή τη σεζόν και φυσικά, πόσο hot είναι το χρώμα του λάιμ. Δες όλα τα χρώματα στη μόδα για το Καλοκαίρι 2024.

Αν σου αρέσουν τα χρώματα στο ντύσιμο και το colorblocking με τσάντες, δες ακόμη: ανοιξιάτικα σύνολα με έντονα χρώματα.

2024-05-07T12:18:31Z dg43tfdfdgfd