4 COMFY παντελόνια για το καλοκαίρι που θα γίνουν τάση

Οι πασαρέλες της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, έφεραν την άνεση στην πρώτη γραμμή της μόδας μέσα από wide σιλουέτες και flowy υφάσματα. Όσο και αν τα τζιν βρίσκονται πάντα στην κορυφή της λίστας με τα αγαπημένα μας παντελόνια, καθώς οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, αναζητάμε πιο comfy pants που φυσικά δεν υστερούν καθόλου σε στυλ. Η επιβεβαίωση έρχεται και από το street style, που πλέον καταλαμβάνεται από αέρινα παντελόνια όπως το λινό, αλλά και cool υφασμάτινα όπως το cargo ή το pajama.Το βασικό χαρακτηριστικό όλων των παραπάνω είναι το μήκος τους, αφού τα παντελόνια του καλοκαιριού είναι extra long δείχνοντας τα πόδια πιο μακριά, μια τάση που είδαμε και στο show του οίκου Loewe. Τη λίστα των trends όμως συμπληρώνουν και οι βερμούδες που αποτελούν πλέον staple και ορίζουν τα πιο σοφιστικέ και κομψά looks.Η Vogue συγκέντρωσε τα 4 comfy pants trends για όλο το καλοκαίρι.Αν κάνετε μια μόνο αγορά αυτό το καλοκαίρι, τότε εστιάστε στο λινό παντελόνι, ένα κομμάτι-επένδυση όπως το μικρό μαύρο φόρεμα. Ψηλόμεσο και extra long, κολακεύει την σιλουέτα και συνδυάζεται τόσο με crop tops όσο και με αέρινα πουκάμισα.

Λινό παντελόνι, Zeus + Δione.

Το pajama style

Το sleepwear έχει περάσει εδώ και χρόνια στο street style και αυτή η σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση. Επιλέξτε ένα pajama παντελόνι με prints και συνδυάστε το είτε με ασορτί τοπ ή απλά με ένα T-shirt.

Παντελόνι, Dior.

Η βερμούδα

Για να αποφύγετε ένα πολύ casual ή σπορ στυλ, επιλέξτε μια tailored βερμούδα που θα μπορούσε να αποτελεί ακόμα και μέρος του office look.

Βερμούδα, Zara.

To cargo παντελόνι

Ανάλαφρο και πρακτικό, το cargo παντελόνι είναι η πιο cool επιλογή για το καλοκαίρι και αρκεί μόνο ένα tank top για να δημιουργήσετε συνδυασμούς για κάθε περίσταση. Ειδικά φέτος προτιμήστε μια barrel cut εφαρμογή.

Cargo παντελόνι, JW Anderson. Διαβάστε επίσης | Μην φοβάστε το κίτρινο χρώμα, είναι μεγάλη τάση αυτή την άνοιξη

2024-05-01T10:56:35Z dg43tfdfdgfd