3 VOGUE APPROVED συνδυασμοί για να φορέσετε το IT ITEM της ADIDAS τώρα

Η επιτυχία του athleisure στο street style έχει φέρει τα sporty items στην κορυφή των τάσεων. Από τα sneakers στα zip jackets, πλέον τα αθλητικά pieces έχουν θέση ακόμη και στα πιο elegant look και φυσικά συνδυάζονται με modern basics για εγγυημένα επιτυχημένες all day εμφανίσεις.Το κομμάτι-πρωταγωνιστής του athleisure όμως είναι οι φόρμες της Adidas με τις χαρακτηριστικές τρεις ρίγες στο πλάι. Ευέλικτες, statement και διαθέσιμες σε μια σειρά από ουδέτερα και φωτεινά χρώματα, είναι το νέο it item του καθημερινού ντυσίματος και αυτό που προτεινούν οι stylers για τους πιο αναπάντεχους συνδυασμούς.

Πουκάμισο και μπαλαρίνες

Ο πρώτος αναπάντεχος συνδυασμός που ξεχωρίζουμε ποντάρει στο mix and match. Από τη μια έχουμε το σύμβολο του chic dressing, το πουκάμισο, και από την άλλη την trending Adidas φόρμα. Οι μπαλαρίνες γίνονται ο ιδανικός συνδετικός κρίκος, και έτσι δημιουργείται ένα σύνολο ισορροπημένο και polished για κάθε περίσταση.

Πουκάμισο, Saint Laurent

Φόρμα, Adidas

Μπαλαρίνες, Miu Miu 

Bomber και tank top

Μια χρωματιστή φόρμα Adidas μπορεί να γίνει η τέλεια βάση για ανοιξιάτικα color blocking σύνολα. Αποφασίστε σε ποια χρωματική παλέτα θα κινηθείτε και παίξτε με τους συνδυασμούς και τις λεπτομέρειες.

Bomber jacket, Prada

Αμάνικο τοπ, Tory Sport

Φόρμα, Adidas

Μπαλαρίνες, Khaite

Tshirt και sneakers

Την ίδια στιγμή, μπορείτε να διατηρήσετε το casual mood της φόρμας, ποντάροντας στα sneakers. Θα χρειαστείτε μια άνετη τσάντα που φοριέται χιαστί και ένα κομψό t-shirt. Μέσα σε 5 λεπτά έχετε το πιο πρακτικό σύνολο για την καθημερινότητα.

Κοντομάνικο τοπ, Isabel Marant

Crossbody bag, Bottega Veneta

Φόρμα, Adidas

Sneakers Gazelle, AdidasΔιαβάστε επίσης | Λευκά adidas Samba: Είναι η fashion εμμονή της σεζόν και η Vogue προτείνει τους best of συνδυασμούς

2024-05-04T07:53:21Z dg43tfdfdgfd